• Kedves Kiflis! Mától újra elérhető a készpénzes fizetés, de kérjük, hogy aki karanténban tartózkodik az online fizetést válassza! Továbbá megszüntettük a termék fajtánkénti, illetve termék darabszám limiteket, és 1 napra akár több rendelést is leadhatsz. Reméljük így újra könnyebb lesz a vásárlás!
Korszerű tavaszi újdonságok

A tavasz az év igazi kezdete. Áprilisban a minőség mellett a különlegességen van nálunk a hangsúly. Hazai ételek és hűtöttáruk, kézműves jég, csokoládé-, és tejkülönlegességek, bőrápolók, halak a világ minden tájáról. Minden korszerűen, és természetesen. Kezdd most az évet!

divider

Nézz be a bisztróba!

 

Bevezető áron kínált új elő- és főételek, desszertek, a KIFLI BISZTRÓBAN minden fogásra találsz több variációt. Pásztázd végig a 21 Magyar Vendéglő, a Baltazár és a Spíler újdonságait, és meg is van az esti „éttermezés”, csak most otthon! A bort és a gyertyát se felejtsd megrendelni! :)

divider

A legjobb pillanatban fagyasztva

 

A MIRELITE-nél abban a két dologban lehetsz biztos, hogy a gondos csomagoláson megtalálod az eszkimó kisfickót, és hogy a gyümölcs az érésnek a legoptimálisabb szakaszában lett szüretelve és fagyasztva. Így a felengedés után is tele van antioxidánssal, és ízzel!

divider

Ha az italok közül mindig a legjobbat választod, miért ne tennél így a poharadba kerülő jéggel is?

 

Szállodai bárhangulat az otthonodban! Az ARTIFICER budaörsi műhelyében készül a kézzel vágott, kristálytisztaságának és nagy méretének köszönhetően lassan olvadó kézműves jég, amit most már tőlünk is rendelhetsz. Így este már mehet is a „jég, dupla bármivel”!

divider

Tengeri halak környezetkímélő csomagolásban

 

Európa legjelentősebb tengeri hal tenyésztői Norvégiától Spanyolországig a Vörös Homárt választották termékeik forgalmazójának. A Paperskin egy Magyarországon újszerű, eddig még nem használt környezetkímélő technológia. Tökéletes vákuumcsomagolás papírtálcán, amivel a környezetet is kíméled.

divider

Csokoládék a mesés Dél-Franciaországból

 

A francia VALRHONA már 1922 óta készíti csokoládé-különlegességeit, amelyhez a kakaóbabot egyenesen Dél-Amerikából, a Karib-szigetekről és a csendes-óceáni térségből vásárolják. Az ízletes táblákat is úgy írják le, mint a borászok a borokat: megadják a származási helyét, az eredetét és a kakaóbab évjáratát. Santé!

divider

A te természetes szépséged

 

A németországi ALVIANA Naturkosmetik márka mögött egy maroknyi elhivatott ember áll, akik azért dolgoznak, hogy olyan természetes kozmetikumokat állítsanak elő, mellyel kiemelheted a saját, egyedi bőrtípusod szépségét. Mert természetesen vagy a legszebb.

divider

Élj "tejes" életet!!

 

A Miil cégcsoportunk első sajátmárkás termékcsaládja, a ránk jellemző prémium minőségben, mindenki számára elérhető áron. Mi a Kiflinél már szeretjük ezeket a Csehországból és Skóciából származó tejcsodákat. Ami tejből készíthető, azt itt megtalálod. És azt is, ami laktózmentes és növényi alapú. Mert mindenkinek jár a "tejes" szerelem!

divider

Az alkoholos italok új generációja - a jégre tett nyár íze

 

A Dreher Viper hard seltzer az alkoholos italok új generációja, egy áttetsző, szénsavas, 4% alkoholtartalmú ital, jellemzően csipetnyi gyümölcs ízesítéssel. 96 kcal-t tartalmaz, valamint mentes a mesterséges adalékanyagoktól és színezékektől. Jégre vele!