Sajnos egy kisebb technikai hiba miatt az automatikus e-mailek nem küldi ki a rendszerünk. - Gőzerővel dolgozunk a hiba elhárításán! Ha esetleg frissen regisztráltál, kérjük jelezd ügyfélszolgálatunknak akár a chaten is és segítünk! :)

frissen neked szüretelve

Már a szedés napján az asztalodon

 

Alig bújtak ki a földből, máris a tányérodon lehetnek a legfrissebb falatok. Mi a Kifli.hu-nál igazán komolyan gondoljuk a frissességet, ezért gondoskodunk róla, hogy a szezonális, itthon is megtermeszthető zöldségeket és gyümölcsöket a hazai földekről akár aznap* kiszállítsuk, így azok nem időznek feleslegesen sehol. Az áprilistól október végéig tartó szezon kínálatában megtalálhatsz megannyi tápláló zöldséget és gyümölcsöt, melyek a mi szülőföldünkben teremtek.

 

Mit jelent nálunk a „frissen szedett” címke? Pontosan azt, aminek tűnik! A címkével ellátott zöldségeket és gyümölcsöket magyar gazdáktól akár a szedés napján* kiszállítjuk!

 
 

A Kifli.hu-nál a minőség mellett a tisztességet is szem előtt tartjuk. A magyar termelőktől frissen betakarított zöldségeket és gyümölcsöket olyan árakon kínáljuk, ami valóban fedezi a beszállító munkáját, törődését és gondoskodását. Így támogatjuk a hazai gazdaságokat és Neked is valódi, földben termett, csakis az érés után leszedett zöldségeket és gyümölcsöket kínálunk.

 

Miért fogyasztanánk több száz kilométerről behozott, sokszor éretlenül szüretelt zöldséget és gyümölcsöket, ha itthoni, csodás termésből is válogathatunk? Támogasd velünk együtt a helyi gazdákat, akik szeretettel és gondoskodással termesztik a gyümölcsöt és zöldséget.

*A "Frissen szedett" címkével ellátott zöldségeket és gyümölcsöket a szedéstől számított maximum 48 órán belül kiszállítjuk!

 
 
 

Hogyan lehet mindig friss a zöldség a Kifli.hu-nál?

 

És lássuk, hogyan működik ez a hagyományos boltoknál