frissen neked szüretelve

A „frissen szedett” címkével ellátott zöldségeket és gyümölcsöket a termelők az érés legoptimálisabb pillanatában szedik le, és mi akár a rendelés napján, maximum 48 órán belül kiszállítjuk neked. Ezzel jelentősen lecsökkentjük a termék tranzitban töltött idejét, garantálva, hogy te mindig friss zöldséget kapj kézhez. A szezon áprilistól októberig tart és sosincs esőnap!

 

Mit jelent nálunk a „frissen szedett” címke? Pontosan azt, aminek tűnik! A címkével ellátott zöldségeket és gyümölcsöket magyar gazdáktól akár a szedés napján* kiszállítjuk!

 
 

A Kifli.hu-nál a minőség mellett a tisztességet is szem előtt tartjuk. A magyar termelőktől frissen betakarított zöldségeket és gyümölcsöket olyan árakon kínáljuk, ami valóban fedezi a beszállító munkáját, törődését és gondoskodását. Így támogatjuk a hazai gazdaságokat és Neked is valódi, földben termett, csakis az érés után leszedett zöldségeket és gyümölcsöket kínálunk.

 

Miért fogyasztanánk több száz kilométerről behozott, sokszor éretlenül szüretelt zöldséget és gyümölcsöket, ha itthoni, csodás termésből is válogathatunk? Támogasd velünk együtt a helyi gazdákat, akik szeretettel és gondoskodással termesztik a gyümölcsöt és zöldséget.

*A "Frissen szedett" címkével ellátott zöldségeket és gyümölcsöket a szedéstől számított maximum 48 órán belül kiszállítjuk!

 
 
 

Hogyan lehet mindig friss a zöldség a Kifli.hu-nál?

 

És lássuk, hogyan működik ez a hagyományos boltoknál