farsang

Nálunk nem áll a bál! ;) Ezt az időszakot a vidám lakomák és mulatságok jellemzik, így összegyűjtöttük Neked mindent, hogy otthonodban is tökéletes ünnepi hangulattal készülhess. A Kifli segít, hogyan fogj a szervezéshez. Válogatott ajánlataink között ott keringőznek a vicces maskarák, megtalálhatóak exkluzív italok, népszerű receptek és persze a farsangi fánk, hiszen így lesz csak igazán kerek az ünneplés! A jó hangulatú készülődés és finom partyfalatok garantáltak, ráadásul elhozzuk Neked az farsang minden kellékét már 4 óra alatt. Készen állsz? :)

divider

NEKED MÁR CSAK SÜTNÖD KELL

KÉSZÍTS TÖKÉLETES FÁNKOT

 
divider

TÚRÓKRÉMES MINI KÉPVISELŐFÁNK

 

A fánkot mindenki szereti, és ilyen könnyen talán még nem is készítetted el! Lepd meg a többieket (és magadat) egy pillekönnyű és különleges közönségkedvenccel! A túrókrémes képviselőfánkhoz nem csak a receptet adjuk, de valamennyi hozzávalót egy helyre összegyűjtöttünk Neked, hogy még kisebb falat legyen elkészítened! ;)

divider

VÁRNAK A LEGKEREKEBB ÍZEK

 
divider

A JÓ HANGULATRA!

FINOM ITALOK A NAGY KOCCINTÁSHOZ

 
divider

FARSANGI KELLÉKEK

KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK

 
divider

FOKHAGYMÁS SÜLT OLDALAS

A hagyomány úgy tartja farsang idején disznóhúst kell enni. Mi pedig ezt a hagyományt komolyan is vesszük! :) Elhoztuk a családi kedvencek egyikét, a sült oldalast, amivel garantáltan feldobod az ünnepi menüt.

 
divider