Tegyünk együtt a környezetért! A papírhasználat csökkentése érdekében mostantól a szállítólevelet nem rakjuk bele automatikusan a szatyorba. Ehelyett online, a rendelésedet visszaigazoló e-mailből érheted el, valamint a fiókodból is letölthetővé tettük.

EGÉSZSÉGES BABA ÉTELEK ÉS ITALOK

A kisgyerekekkel elfogadtatni az egészséges ételeket talán az egyik legnagyobb kihívás. Hiszen a ma kapható rengeteg, ízesítőkkel felturbózott étel mellett kevésbé tűnik ki egy-egy "egyszerű" gyümölcs, ital, vagy zöldségpüré. Ugyanakkor szülőként a mi felelősségünk, hogy a pici mit eszik és mivel ismertetjük meg. Így a korai időszakban érdemes a BIO termékek mellett dönteni, hogy a baba az alapízekkel találkozzon csak, és később lehet nyitni az egyéb ételek felé. A BIO termékeknek rendkívül szigorú minősítési rendszereknek kell megfelelniük, ezért kerülik a különböző adalékanyagokat. Viszont ez nem jelenti azt, hogy ne lennének finomak is, ráadásul egyre újabb és újabb ízletes receptekkel találkozhatunk.

 

Neked is felfájást okoz, hogy mindig megtaláld azokat a BIO ételeket és gyümölcsöket, zöldségeket, amiket még a baba is ehet? Ismerjük a problémát, ezért most egy helyre összegyűjtöttünk minden jót, amit a legkisebbeknek is ajánlunk.

divider
 

A BABYBIO BIO termékek pozitív hatással lehetnek a gyermek táplálkozási és ízlelési szokásaira már az első hónapoktól fogva. A gyermekorvosok ajánlása alapján fejlesztették ki, gondosan kiválasztott organikus összetevőkből, szükségtelen kiegészítők nélkül, például hozzáadott cukor, hozzáadott só, tartósítószerek és sűrítők nélkül, valamint nem használnak ismert allergéneket (kivi, zeller ...).

divider
 
A MOGLi egy snack és üdítő-márkacsalád, amely bio és Demeter minősítésű termékeket kínál. Kisvállalkozásként azt tűzték ki céljukként, hogy Berlin-Neukölnben található székhelyükön olyan természetes összetevőkből készült finomságokat fejlesszenek, amelyek kicsiknek és nagyoknak is ízlenek. Különösen fontos számukra, hogy az alapanyagokat olyan termelőktől szerezzék be, akik fenntartható módon gazdálkodnak.
divider
 
A babák szervezete rendkívül érzékeny, éppen ezért egészséges ételre van szükségük, amely ízletes és nem tartalmaz káros összetevőket. A HiPP már több, mint 60 éve képviseli a természet, az ember és a gazdaság egymással összhangban történő tudatos kezelését. A termőföldet gondosan választják ki, a vetőmag kezeletlen, a gyümölcsök és a zöldségek sokáig érnek, hogy ízletesek legyenek. A HiPP menükben biohúst használnak fel.
divider
 
A német FruchtBar-nál a legkiválóbb organikus gyümölcsöket, zöldségeket és gabonákat használják fel, hogy ne csak ízletes, de egészséges babaételeket készíthessenek. A csecsemők mellett, a változatos ízeknek, és a termékek elérhető árainak köszönhetően egyre nagyobb számban idősebb gyermekek is örömüket lelik a FructhBar BIO pürék, desszertek, italok fogyasztásában. Egyetlen FruchtBar BIO termék sem tartalmaz hozzáadott cukrot, vagy bármilyen egyéb nem természetes adalékanyagot.
divider
 
A tápláló étel fontos szerepet játszik a kisgyermekek fejlődésében, növekedésében. A Kiddylicious márka 2009-ben jött létre, csecsemőknek, kisgyermekeknek és óvodásoknak szánt termékek gyártására összpontosítanak. A gyerekbarát termékek elnyerték a Mummy's Market „Best Weaning Snack“ díját.
divider
 
divider