Kedves ügyfeleink! Hatósági karantén esetén kizárólag érintésmentes kézbesítést tudunk biztosítani, a rendelést kérjük online kártyás fizetési móddal adjátok le. Köszönjük szépen az együttműködéseteket, vigyázzunk egymásra! :)
csinta aszalt édesség

Eszter és Péter, a Csinta megalkotói 2012 óta kínálják a lassú aszalással készített finom gyümölcstekercseket mindazoknak, akik szeretnének minél több bio, hazai termésből készült, egészséges ételt fogyasztani. A kezdetektől kézműves eljárással, ugyanazokkal a helyi termelőkkel együttműködve dolgoznak az egyre bővülő, kis családias csapattal. Az egyes kreációkat hosszas kísérletezés, ízek, gyümölcsök, fűszerezések próbálgatása előzi meg. Két termékük kapta már meg a rangos nemzetközi Great Taste címet.

divider
 

“Miért vagyunk büszkék arra, amivel foglalkozunk? - mondja Eszter - Megerősít minket a gyerekek mosolygó arca, amikor a Csintát megkóstolják, ami egész idő alatt inspirál minket; és a felnőttek lelkesedése, hogy amit ajánlunk, egészséges, bio, teljesen természetes eleme lehet az étkezésüknek. Minden friss és minőségi, amit felhasználunk.”

divider
 

Csinta egy üdítő, természetes ízű hozzájárulás az egészségedhez. Nyáron a nap tökéletes kiegészítője: bárhova könnyen hozható-vihető, remek tízórai, uzsonna például a strandon, a biciklitúrán. Szuperfinom adalék a gyerekek étrendjéhez, hiszen az eredeti gyümölcs áldásos hatásainak jelentős részét őrzik az egészséges tekercsek. De vannak felnőttesebb kreációk, így a gyömbéres tölcsér, amely az almát, szilvát, meggyet vegyíti a gyógyító hatású gyömbérrel. 

 

A Csinta azoknak is finom desszert, akik vegán, gluténmentes, nyers diétát követnek. Semmilyen adalékanyagot, vagy hozzáadott édesítőt nem tartalmaz. Akár fogyókúrába is beilleszthető, hiszen semmi másból nem áll, mint gyümölcsből.

divider
divider