Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Rendelj havi 4x minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
BBQ-Grill-szezon

Induljon a grillszezon! Hiszen ki ne szeretne jó társaságban, barátok és családtagok között a szabadban húst sütni, koccintani és sokat nevetni? És nem azon aggódni, hogy hazaérjen időben a hússal, vagy a faszénnel. Ha vendégeket vársz a kerti party-ra, rendelj meg mindent előre, hogy ne legyen gondod már semmire! Segítünk!

divider

A komoly feladat: húsok

 

A lényeget mi már előkészítettük neked. Vannak pácolt, marinált húsaink, Angus marhából húspogácsák, keszthelyi tokhalból készült halburgereink. És még BBQ bőségtálak és grill pack-ek, amiben mindenki talál magának valami finomat.

Kifli tipp: adj a páchoz citrom-vagy narancshéj reszeléket, vagy egy kis fahéjat, esetleg csipetnyi chilli-t. Kísérletezz!

 

Pácolt és fűszeres húsok, steak-ek

Hamburger húspogácsák

Bisztró BBQ grill húsai

Pácolatlan húsok

divider

Előételek, burgerzsömlék, hotdog

 

A jó hamburgerhez jó buci kell. Hagyományos, szezámmagos, glutén- és allergénmentes zsemlék közül választhatsz, és a hotdog-hoz is akad kiflink.

divider

Grillkolbászok

 

A kicsomagolás után a mindenféle hagyományos, mustáros vagy akár szalonnába csavart kolbászokat bevagdosod és a grillrácson többször forgatva 5-7 percig sütöd. Közben a védőitalból is kortyolsz. A séf nem száradhat ki!

divider

Grillsajtok

 

A húsok mellé grillezz sajtokat is, a siker nem marad el. A sajtokat egyesével csomagold be alufóliába, és így helyezd a grillrácsra. Sütési idő 2-3 perc, félidőben a becsomagolt sajtokat fordítsd meg.

divider

Friss zöldségek

 

A zöldségeket sokféleképpen felhasználhatod: köretnek, hamburgerbe, grillezve, vagy akár salátaként. Összeszedtük a legfontosabbakat neked.

kb 190 g
A kiszállított tömeg szerinti ár
További információ
kb
 381.68 Ft
1 990 Ft/kg
kb 480 g
A kiszállított tömeg szerinti ár
További információ
kb
 263.85 Ft
549 Ft/kg
-37 %
kb 400 g
Akció vége: 17. 6.
A kiszállított tömeg szerinti ár
További információ
kb
 174.25 Ft
435 Ft/kg
divider

BBQ szószok

 

A jó grillséf titka a lassú tűzön történő füstön sütés. Legfőbb fegyvere pedig a szósz. Előkészítéshez, ízesítéshez, több stílusban kínáljuk.

divider

Italok - ez sem kis felelősség

 

A sütnivalók után az italok a második legfontosabb összetevői a jó grill party-nak. A bartender fontos ember. Szerezz be mindent előre, sört, bort, üdítőt, kézműves jégkockát!

 

Üdítők

Cider

Sörök

Borok

divider
divider

Grillszerszámok

 

Kés, csipesz, fogó, minden, ami a séf kezébe való. És persze ami a legfontosabb, a faszént el ne felejtsd!

divider

Tisztítószerek - hogy ne legyen feketeleves

 

Megcsinálni helyetted nem tudjuk, de megkönnyítjük a takarítást: zsíroldó, mosogatószer, szivacs, súroló, minden egy helyen, akár 4 órán belüli kiszállítással.