• Kedves Kiflis! Mától újra elérhető a készpénzes fizetés, de kérjük, hogy aki karanténban tartózkodik az online fizetést válassza! Továbbá megszüntettük a termék fajtánkénti, illetve termék darabszám limiteket, és 1 napra akár több rendelést is leadhatsz. Reméljük így újra könnyebb lesz a vásárlás!
Baba-Mama - a legnagyobb kaland

A várandósok és az újdonsült kismamák rengeteg figyelmet igényelnek. És érdemelnek. A Kiflinél összegyűjtöttünk mindent, amire szükséged lehet a kezdetektől. Így próbáljuk megkönnyíteni a mindennapokat a várandósság és az első hónapok alatt, hogy ezen már ne kelljen aggódnod, és időnként magaddal is foglalkozhass.

divider

Frissülj fel

 

Életed legnagyobb kalandja a testet és a szellemet egyaránt igénybe veszi. Ha megtalálod a megfelelő időt magadra, a többit már mi adjuk hozzá. Olajok, krémek, arcmaszk... minden azért, hogy te pihentebb és frissebb legyél.

divider

Az utolsó szakaszban

 

A célegyenesben már csak a nyugalmad és a higiénikus környezet a legfontosabb. Teáinkkal, italainkkal készítsd fel a tested a nagy napra, higiéniai termékeinkkel pedig vigyázz Magadra és a babádra!

divider

Az első pillanat a legszebb

 

Az első közös napok meghittségét azzal biztosíthatod, ha előre beszerzel mindent, amire szükséged lehet az aggódáson, a figyelmen, a törődésen, és a szereteteden kívül. Mindezt most érintésmentes átadással kínáljuk Neked!

divider

Mindenre készen

 

Az első napot követi az első hét, az első hónap. Minden megtörténik, ami megtörténhet.:) Első hőemelkedés, első makacs folt a mosnivalón, első kinőtt pelenka. Ezekre kínálunk megoldást Neked!

Táp-sze-re-tet!

Tápszerek széles választékát keresd kínálatunkban!

 
divider

Változik az étrend

 

Minden új korszak újabb kihívást is jelent a mamáknak-babáknak. A hozzátáplálás kezdete sem kivétel ez alól, de mi összegyűjtöttünk Neked pár minőségi 100%-ban természetes vagy épp BIO tápszert, hogy könnyebben, gyorsabban vegyétek ezt az akadályt is.

divider

Édes pillanatok

 

A rengeteg tennivaló közben Magadról se feledkezz meg! Kényeztesd a baba mamáját (és a papáját is) reform és „mindenmentes” termékeinkkel, amik nemcsak finomak, de egészségesek is!