4 FŐREÚj
Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 300 g afrikai harcsa filé
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 db vöröshagyma apróra vágva
- 2 ek fűszerpaprika
- 3 db babérlevél
- Só
- 3 ek olaj
- 80 g füstölt szalonna
- 600 g leöblített savanyú káposzta
- 6 szem bors
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Kockázd fel a harcsafilét, majd tedd egy külön tálba. Add hozzá az olajat, a zúzott fokhagymát és a pirospaprikát, sózd meg, és alaposan keverd össze.
- 2Hevítsd fel a füstölt szalonnát egy lábosban, majd a nagy részét szedd ki belőle. A visszamaradt zsiradékban dinszteld meg a vöröshagymát, utána pedig a fokhagymát.
- 3Keverd hozzá a leöblített savanyú káposztát. Szórd meg pirospaprikával, borssal és dobj hozzá babérlevelet. Önts rá egy pohár vizet, sózd meg, majd főzd 30 percig.
- 4Ezután add hozzá a harcsafilé darabokat, és főzd még 10 percig. Tálaláskor kínáld tejföllel és finomra vágott kaporral.
Konyhafőnök
Hajt a versenyszellem? Vagy csak ennél valami finomat? Készítsd a Konyhafőnök fogásait otthon is!