Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 17:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK A HÚSOKHOZ

  • 1 kg hurka és kolbász
  • 1-2 ek zsír

HOZZÁVALÓK A HAGYMÁS TÖRT BURGONYÁHOZ

  • 1 kg burgonya
  • 3 db hagyma
  • 1 ek zsír
  • 2 tk pirospaprika
  • Só ízlés szerint

HOZZÁVALÓK A PÁROLT KÁPOSZTÁHOZ

  • 1 fej káposzta
  • 1 db hagyma
  • Köménymag
  • Kakukkfű
  • Ecet
  • Bors

AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LEHET

  • Párolt vöröskáposzta
  • Mustár
  • Kenyér
  • Sütőzacskó

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

A KOLBÁSZ ELKÉSZÍTÉSE

  • 1Tedd a kolbászt egy tepsibe, és szúrkáld meg hústűvel. Önts rá annyi vizet, hogy ellepje, majd süsd 200 fokon. Ha szükséges, a sütés vége felé adj hozzá egy kevés zsírt. Süsd szép pirosra, majd ha kihűlt, öntsd le róla a zsírt, és tedd félre egy külön edénybe.

A HURKA ELKÉSZÍTÉSE

  • 1Áztasd a hurkát hideg vízbe 30 percre, majd törölgesd szárazra. Helyezd a tepsibe úgy, hogy a darabok ne érjenek egymáshoz, mert ettől kiszakadhatnak. Önts alá 1 dl vizet. Tedd a hurkát hideg sütőbe, és süsd 140 fokon 25-30 percig. Ezután két fakanál segítségével fordítsd meg óvatosan, locsold meg a kifolyt zsírral, és süsd további 10 percig. Ha a bőre szép piros és ropogós, már tálalhatod!

A BURGONYA ELKÉSZÍTÉSE

  • 1Főzd meg a krumplit héjában, sós vízben. Közben hevíts egy kis zsírt, és dinszteld meg rajta az apróra vágott hagymát. Szórj rá pirospaprikát. Amikor a krumpli megfőtt, hámozd meg, és tedd a paprikás hagymához. Törd össze burgonyanyomóval, majd sózd ízlés szerint.

A KÁPOSZTA ELKÉSZÍTÉSE

  • 1Vágd a káposztát vékony csíkokra, és add hozzá a hagymát, a fűszereket, az olajat, az ecetet és egy kevés vizet. Párold puhára, és tálald a kolbász és a burgonya mellé.
Konyhafőnök
Hajt a versenyszellem? Vagy csak ennél valami finomat? Készítsd a Konyhafőnök fogásait otthon is!

HOZZÁVALÓK A HÚSOKHOZ

HOZZÁVALÓK A HAGYMÁS TÖRT BURGONYÁHOZ

HOZZÁVALÓK A PÁROLT KÁPOSZTÁHOZ

AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LEHET