• Kedves Kiflis! Készülj fel velünk előre az ünnepekre: csütörtökön (10.31.) még emelt kapacitással kiszállítunk, de pénteken, Mindenszentek napján (11.01.) mi is szünetelünk. Békés ünnepet kívánunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 1,5 kg csirkeszárny
  • 2 kanál chili szósz
  • 1 kanál cayenne b ors
  • 1 kanál ketchup
  • 1 kanál méz
  • 1 kanál lime lé
  • 1 kanál szójaszósz
  • 1 kanál Worchestershire szósz
  • 2 szál újhagyma
  • 1 dl édes chili szósz
  • 2 dl majonéz
  • 10 dkg kéksajt
  • 2 sárgarépa
  • 2 kaliforniai paprika
  • 1 kígyóuborka
  • Bors

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A szárnyakat pácoljuk be a chiliszószba, ketchupba, lime lébe, mézbe, szójaszószba, Worchestershire szószba legalább 3-4 órára, de mégjobb egy éjszakára.
  • 2A zöldégeket vágjuk hasábokra.
  • 3A kéksajtos majonézhez csak keverjük el a majonézt a sajttal.
  • 4A bepácolt szárnyakat 150 fokos sütőben süssük puhára, majd ha szeretjük kissé pirítsunk rá.
  • 5Tálaljuk a zöldséghasábokkal, kéksajtos majonézzel és frissen vágott újhagymával.
Kifli tipp
A marinált szárnyakat lisztbe, vagy zsemlemorzsába forgatva olajban is süthetjük. Ha nem szeretjük a szárnyat, csirkemell csíkokkal, vagy csirkecomb filével is működik.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK