Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 17:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 1 kg vegyes zöldség, pl: cukkini, tök, brokkoli, karalábé, spenót, mangold, borsó, vajtök, retek, újhagyma, stb.
  • 8 tojás, 6 percig főzve, meghámozva
  • 15 dkg vaj
  • 1 dl alaplé
  • Kevés citromlé, vagy borecet
  • Friss zöldfűszerek
  • Bors

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A zöld zöldségeket forró sós vízben blansírozzuk, majd jeges vízben frissítjük.
  • 2A karalábét kevés vajon pároljuk.
  • 3A vajmártáshoz egy újhagymát vágjunk karikára, vajon kicsit pároljuk meg, majd öntsük fel alaplével, sóval, borssal és pár csepp citrommal ízesítsük.
  • 4 A karfiolt párolhatjuk vagy főzhetjük is pár percig.
  • 5Az elkészült zöldségeket a vajmártással, lágy tojással tálaljuk.
Kifli tipp
Bármilyen zöldséget használhatunk a “főzelékhez”. Kiváló köret bármilyen könnyű húshoz, halhoz, akár grill sajthoz is.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK