Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 4 szelet füstölt lazac
- 2 szelet rozskenyér
- 2 tojás
- 1 lime
- Friss petrezselyem a díszítéshez
- Guau! avokádókrém
- 1 evőkanál fehér ecet
- Só
- Bors
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Pirítsuk meg a rozskenyér szeleteket egy pirítóban vagy serpenyőben, amíg ropogósak nem lesznek.
- 2Helyezzük a pirított rozskenyér szeleteket egy tányérra.
- 3Kenjünk rá bőséges mennyiségű Guau! Guacamole-t.
- 4Helyezzünk az avokádós pirítósokra 2-2 szelet füstölt lazacot.
- 5A tojások elkészítéséhez forraljunk fel egy lábasban vizet, majd adjunk hozzá egy evőkanál fehér ecetet. Ezután pedig csökkentsük a hőt.
- 6Üssük fel a tojásokat külön tálkákban. Lassan öntsük bele mindegyik tojást a lábasba, egyenként.
- 7Főzzük a tojásokat kb. 3-4 percig, vagy amíg a fehérje megszilárdul, de a sárgája még folyékony marad.
- 8Egy lyukas merőkanállal óvatosan vegyük ki a posírozott tojásokat a vízből, majd helyezzük őket a lazac tetejére.
- 9Díszítsük friss petrezselyemmel, sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.
- 10Azonnal tálaljuk és már élvezhetjük is a finom lazacos, tojásos pirítóst Guau! Guacamole-val!
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!