Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 2 szelet lazac
- 1 tk. só
- 1 kisebb édesburgonya
- 1 szál répa
- 1 szál újhagyma
- Néhány hüvely friss zöldborsó
- 1-2 ek. olívaolaj
- Sütőpapír
HOZZÁVALÓK A TÁLALÁSHOZ
- Saláta
- Avokádó
- Paradicsom
- Csírák
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Magunk elé terítünk egy sütőpapírt.
- 2Az édesburgonyát és a répát vékony szeletekre vágjuk, az újhagymát hosszában csíkokra szeletjük. Ezeket a zöldségeket és a zöldborsót hüvelyével együtt a sütőpapír egyik felére halmozzuk. Vékonyan meglocsoljuk olívaolajjal és enyhén sózzuk.
- 3A lazacszelet mindkét oldalát sózzuk, majd a zöldségekre helyezzük.
- 4A sütőpapír másik oldalát ráhajtjuk az előkészített zöldségekre és halra, majd a szélét végig behajtogatjuk, végül egy félköríves batyut kapunk.
- 5200 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.
- 6Az elkészült halat és zöldségeket friss salátával tálaljuk.
Báder Gabka
Táplálkozási tanácsadóként, a gasztronómia iránt rajongóként és kisgyermekes anyukaként tudja, hogy egy egyszerű, de teljes értékű étel receptje mindig jól jön.
Ha egészségtudatos ételeket keresel, itt megtalálod!
Instagram: @_bgabka_