Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 17:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 40 dkg harcsafilé
  • Kb 1 kg zsenge vajtök és cukkini vegyesen
  • 10 dkg hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 dl görög joghurt
  • Friss kapor
  • Snidling
  • 1,5 liter alaplé
  • 10 dkg kukoricaliszt
  • Bors
  • Kevés borecet
  • 1 dl extra szűz olíva olaj
  • 5 dl olaj a sütéshez

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD

  • Halfilé

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A tököt hámozzuk meg, a cukkinit vágjuk hosszában félbe, kaparjuk ki a magjait, a tökkel is járjunk el ugyan így, majd vágjuk őket kis kockára és enyhén sózzuk meg.
  • 2A hagymát vágjuk apró kockára és a zúzott fokhagymával együtt dinszteljük meg kevés olajon.
  • 3Ezután adjuk hozzá a cukkini és tök háromnegyedét és együtt is pároljuk össze.
  • 4Öntsük fel alap ével, ízesítsük sóval és borssal, majd turmixoljuk le és azonnal hűtsük is le, hogy szép színe maradjon a levesnek.
  • 5Ízesíteni majd hidegen fogjuk a végén.
  • 6A harcsát vágjuk kockára, sózzuk, borsozzuk és kevés kukoricalisztben megforgatva süssük pirosra bő olajban.
  • 7A levest ízesítsük kevés ecettel, sóval és tálaljuk hidegen a frissen sült harcsával, zöldfűszerekkel, a megmaradt, lesózott nyers tök és cukkinikockákkal, valamint a görög joghurttal.
Kifli tipp
Harcsa helyett használhatunk más halat is, de vega verzióban is tökéletes nyári frissítő. Használhatunk patisszont, sárga és zöld cukkinit is, érdemes a színekkel játszani.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD