Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 17:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 40 dkg tőkehalfilé
  • 2 ek liszt
  • 3 ek reszelt parmezánsajt
  • 2 tojás
  • 2 ek aprított petrezselyemzöld
  • Só ízlés szerint
  • Őrölt fehérbors ízlés szerint

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A halat felcsíkozom, majd mintha petrezselymet aprítanék tovább aprítom.
  • 2A felaprított halfiléhez adom a lisztet, a reszelt parmezánt, a tojásokat, az aprított petrezselyemzöldet, sózom, borsozom és alaposan összekeverem.
  • 3Egy serpenyőt felforrósítok, megspriccelem olívaolajjal és kis halmokat teszek bele a halas masszából. Mind a két oldalát aranysárgára sütöm!
  • 4Burgonyapürével és frissen készített ecetes fejessalátával kínálom!
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK