Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 40 dkg tőkehalfilé
- 2 ek liszt
- 3 ek reszelt parmezánsajt
- 2 tojás
- 2 ek aprított petrezselyemzöld
- Só ízlés szerint
- Őrölt fehérbors ízlés szerint
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1A halat felcsíkozom, majd mintha petrezselymet aprítanék tovább aprítom.
- 2A felaprított halfiléhez adom a lisztet, a reszelt parmezánt, a tojásokat, az aprított petrezselyemzöldet, sózom, borsozom és alaposan összekeverem.
- 3Egy serpenyőt felforrósítok, megspriccelem olívaolajjal és kis halmokat teszek bele a halas masszából. Mind a két oldalát aranysárgára sütöm!
- 4Burgonyapürével és frissen készített ecetes fejessalátával kínálom!
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!