• Kedves Kiflis! Készülj fel velünk előre az ünnepekre: csütörtökön (10.31.) még emelt kapacitással kiszállítunk, de pénteken, Mindenszentek napján (11.01.) mi is szünetelünk. Békés ünnepet kívánunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 1,5 kg vegyes füstölt hús
  • 20 dkg gersli (árpagyöngy)
  • 1,5 kg savanyúkáposzta
  • Tejföl a találáshoz
  • Tálaláshoz friss kovászos kenyér

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD

  • Füstölt kolbász
  • Bab

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Egy nagy lábas aljára tesszük a káposzta felét és megszórjuk a gersli felével.
  • 2Erre kerül a hús fele, aztán mégegyszer megismételjük ezt, de káposztát hagyunk a tetejére is.
  • 3Ezután felöntjük annyi vízzel, hogy belepje és a tűzhelyen, vagy méginkább a sütőben, vagy kemencében, kb 2-3 óra alatt készre pároljuk.
  • 4Tálaláskor szedjünk vegyesen mindenből.
Kifli tipp
Használhatunk füstölt kolbászt is, ha szeretjük. Gersli helyett babbal is elkészíthető.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD