Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 17:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 2 db sertéscsülök, csontozva
  • 2 tk őrölt fűszerkömény
  • 80 dkg savanyúkáposzta
  • 2 fej vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2 db babérlevél
  • 8 szem borókabogyó
  • 2 tk egész fűszerkömény
  • Aprított petrezselyemzöld
  • Ízlés szerint őrölt tarkabors
  • Ízlés szerint só

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A csülköt sózzuk, borsozzuk, megszórjuk őrölt fűszerköménnyel.
  • 2A savanyúkáposztát tepsibe tesszük, hozzáadjuk a felszeletelt vörös- és fokhagymát, a babérlevelet, a borókabogyót, az egész köményt, a petrezselyemzöldet, borsot, alaposan összekeverjük, majd a tetejére pakoljuk a befűszerezett csülköket, felöntjuk 0,5-1 dl vízzel, lefedjük és 200 fokra előmelegített sütőben kb. 120 perc alatt puhára sütjük.
  • 3A sütési idő sütőnként változhat és függ a csülkök méretétől is. A cél, hogy a hús, finom, omlós legyen.
  • 4Amikor a hús megpuhult, levesszük a takarást, megfordítjuk, hogy a bőrös részük legyen felfele és grill fokozaton (ha nincs akkor magasabb hőmérsékleten) ropogósra pirítjuk.
  • 5Ha megsült a hús, nagyobb kockára vágjuk, összeforgatjuk a savanyúkáposztával, megszórjuk frissen aprított petrezselyemzölddel és forrón kínáljuk.
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK