Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 16 g főtt rizs sushihoz (hűtött)
- 20 g tonhal
- Szójaszósz
- Wasabi paszta
- Savanyított gyömbér
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
A TONHAL ELKÉSZÍTÉSE
- 1Szálkázd ki a halat.
- 2Szeleteld a nagyobb, kerek részt 4 ujj szélességű kisebb tömbökbe.
- 3A tömböket hosszanti irányban vágd 3 kisebb részre.
A SUSHI ELKÉSZÍTÉSE
- 1Vegyél egy adag rizst a jobb tenyeredbe. A mutatóujjaddal vegyél a wasabi pasztából és dörzsöld be vele a szelet halat. Fektesd rá az adag rizs tetejére a szelet halat.
- 2A tonhal nigirit mártsd wasabi pasztával ízesített szójaszószba és egyél hozzá savanyított gyömbért.
Kifli tipp
A savanyított gyömbér kellemesen semlegesíti az ízt és elősegíti az emésztést.
Konyhafőnök
Hajt a versenyszellem? Vagy csak ennél valami finomat? Készítsd a Konyhafőnök fogásait otthon is!