Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 17:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 1,5 kg sertésoldalas
  • 5 evőkanál sertészsír
  • 9 gerezd fokhagyma
  • Bors
  • Őrölt kömény

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Szeleteld fel az oldalast a csontok mellett, sózd, borsozd, szórd meg őrölt köménnyel és sorakoztasd fel egy tepsiben.
  • 2Halmozd rá a megpucolt, feldarabolt fokhagymát, kanalazd rá a zsírt, önts rá 100 ml vizet és fedd be benedvesített sütőpapírral. Süsd 180 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton 20 percig, majd vedd le a hőmérsékletet 150 fokra és továbbra is légkeveréses fokozaton süsd 1,5-2 óráig.
  • 3Ennyi idő elegendő, hogy vajpuha legyen a hús, de az eredmény a hússzeletek méretétől is függ.
  • 4Ízlés szerint tálald krumplipürével vagy főzelékkel.

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

  • 1Elkészítési idő: 10 perc + sütési idő
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK