6 ADAG
Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 1,5 kg sertésoldalas
- 5 evőkanál sertészsír
- 9 gerezd fokhagyma
- Só
- Bors
- Őrölt kömény
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Szeleteld fel az oldalast a csontok mellett, sózd, borsozd, szórd meg őrölt köménnyel és sorakoztasd fel egy tepsiben.
- 2Halmozd rá a megpucolt, feldarabolt fokhagymát, kanalazd rá a zsírt, önts rá 100 ml vizet és fedd be benedvesített sütőpapírral. Süsd 180 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton 20 percig, majd vedd le a hőmérsékletet 150 fokra és továbbra is légkeveréses fokozaton süsd 1,5-2 óráig.
- 3Ennyi idő elegendő, hogy vajpuha legyen a hús, de az eredmény a hússzeletek méretétől is függ.
- 4Ízlés szerint tálald krumplipürével vagy főzelékkel.
ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
- 1Elkészítési idő: 10 perc + sütési idő
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!