Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 17:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 500 g sertéskaraj
  • 1 teáskanál majoranna
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 teáskanál fűszerpaprika
  • 200 g finomliszt + 3 evőkanál a forgatáshoz
  • 2 tojás
  • 200 ml világos sör
  • Frissen őrölt tarkabors
  • Olaj a sütéshez

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Vágd a húst kétujjnyi csíkokra, sózd, borsozd és add hozzá a majorannát, a reszelt fokhagymát és a fűszerpaprikát. Alaposan forgasd össze és tedd félre, amíg elkészíted a tésztát.
  • 2A liszthez add hozzá a tojást és sör felét, sózd meg és kézi habverővel keverd csomómentesre, majd hígítsd fel a maradék sörrel.
  • 3A befűszerezett húst forgasd meg a lisztben, majd a masszában. Forró olajban mindkét oldalát süsd aranysárgára.
  • 4Ízlés szerint tálald krumplipürével, friss salátával vagy savanyúsággal.

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

  • 1Elkészítési idő: 30 perc
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK