Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 500 g sertéskaraj
- 1 teáskanál majoranna
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 teáskanál fűszerpaprika
- 200 g finomliszt + 3 evőkanál a forgatáshoz
- 2 tojás
- 200 ml világos sör
- Só
- Frissen őrölt tarkabors
- Olaj a sütéshez
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Vágd a húst kétujjnyi csíkokra, sózd, borsozd és add hozzá a majorannát, a reszelt fokhagymát és a fűszerpaprikát. Alaposan forgasd össze és tedd félre, amíg elkészíted a tésztát.
- 2A liszthez add hozzá a tojást és sör felét, sózd meg és kézi habverővel keverd csomómentesre, majd hígítsd fel a maradék sörrel.
- 3A befűszerezett húst forgasd meg a lisztben, majd a masszában. Forró olajban mindkét oldalát süsd aranysárgára.
- 4Ízlés szerint tálald krumplipürével, friss salátával vagy savanyúsággal.
ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
- 1Elkészítési idő: 30 perc
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!