Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK A TÉSZTÁHOZ
- 250 g fehér csiperkegomba
- 250 g barna csiperkegomba
- 3 szál újhagyma
- 200 g rigatoni száraztészta
- 2 dl főzőtejszín
- 100 g reszelt parmezán sajt
- 100 g reszelt gouda sajt
- Olívaolaj
- Só
- Frissen őrölt tarkabors
- Petrezselyemzöld
HOZZÁVALÓK A HALHOZ
- Két szelet vörös tonhal
- 4 gerezd citrom
- Só
- Frissen őrölt tarkabors
- Olívaolaj
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Főzd meg a tésztát a csomagoláson jelzettek szerint.
- 2Mosd meg a gombát, papírtörlővel töröld szárazra és vágd tetszőleges méretűre, majd az aprított hagymával olívaolajon pirítsd meg.
- 3Amikor a gomba szép aranysárgára pirult, sózd meg, add hozzá a tészta főzővizét, a kifőtt tésztát, a tejszínt, a reszelt sajtot, az aprított petrezselyemzöldet, majd forgasd össze, rottyants egyet rajta és el is készült.
- 4Felhevített olívaolajon a halszeletek mindkét oldalát süsd meg, oldalanként 1-1,5 perc alatt. Sütés közben add hozzá a citromgerezdeket is. Csak a legvégén sózd és borsozd, majd a tejszínes-gombás rigatonival, pici olívaolajjal meglocsolva tálald.
ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
- 1Elkészítési idő: 30 perc
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!