Kanálka

Kanálka Pikáns Paprikakrém

195 g
1 399 Ft 7 174 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Ár Prémium tagoknak: 1 259 Ft
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Kanálka Pikáns Paprikakrém

A legújabb Kanálka paprikakrém csípős természete koránsem tolakodó, inkább izgalmas, figyelemfelkeltő ízesítő. Állaga és felhasználási módja hasonlít a szerb ajvárhoz: pikáns mártogatós csevapcsicsa, hamburger és minden kreatív grill étel mellé ajánljuk!

  • Kézzel készült ennivaló,
  • Vega, vegán kennivaló.
  • 100% íz-garancia.
  • Kevés chilivel.
  • Mediterrán ízvilág kápia paprikával.

A Kanálka üvegekben Hazánk ízeinek legjava! 

Leírás
Pikáns paprikaszósz.

Termékinformáció
Ajánljuk mascarponés tésztához csirkével.

Hozzávalók
2 db csirkemell (elhagyható, vagy gombával helyettesíthető), 2 gerezd fokhagyma, 5 evőkanálnyi mascarpone, 4 főre elegendő tészta (kb. 40dkg), 1 üveg Pikáns Paprikaszósz, só és bors, petrezselyem.

Elkészítése

  1. A csirkemelleket sózd, borsozd és süsd aranybarnára.
  2. Míg sülnek a csirkemellek tedd fel a tésztát a zacskón írt időnek megfelelően főni.
  3. Egy  másik serpenyőben kis olívaolajon pirítsd meg az apróra vágott fokhagymát. Ezután mehet is bele a Zöldfűszeres Paprikakrém.
  4. Éppen egy kicsit forrald, majd zárd el alatta a tűzhelyet és adj hozzá kb. 5 evőkanálnyi  mascarponét. Alaposan keverd össze, majd alacsony hőfokon melegítsd össze a szószt.
  5. Sót, borst, és kis petrezselymet szórj a tetejére.
  6. A megfőtt a tésztát keverd össze a Pepperonettával, majd a tészta főzővízéből még egy picit tegyél a kész szószos tésztára.
  7. A csirkemelleket vágd össe falatnyi méretűre és keverd bele a tésztába.
  8. Tálaláskor kis parmezánt vagy grana padano sajtot reszelhetsz rá és kész is.

Termelői információ
A Kanálka Manufaktúra egy igazi családias hangulatú vállalkozás, ahol nemcsak a jó hangulat és a minőségi gyártás a lényeges, hanem a társadalmi felelősségvállalás is. Ennek érdekében az alábbiakat cselekszik.

  • Minimális hulladékot képez a termelés, hiszen a zöldségek héját komposztálják.
  • Műanyagmentes eljárással dolgoznak: a beérkezett zöldségeket rekeszben tárolják, a finomságokat újrahasználható üvegekbe csomagolják, melyet szelektíven ajánlott gyűjteni.
  • Szezonális zöldségeket, gyümölcsöket dolgoznak fel, ezzel is csökkentve a hűtőszekrények használatát.
  • A szállítás Királyhegyes és Budapest között gyakran telekocsi szolgáltatás bevonásával történik, ezzel is csökkentve az cég ökológiai lábnyomát.
  • Munkatársaink biciklivel járnak dolgozni Királyhegyesen, Budapesten pedig rollerrel hajtanak az irodába.

Tárolás
Száraz, hűvös helyen tartandó. Felbontás után 5 napig fogyasztható, hűtőben tárolandó.

Forgalmazó
Kanálka Manufaktúra
Vidékért Szociális Szövetkezet
1071 Budapest,
Városligeti fasor 3. fszt. 2.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Összetevők

Kápiapaprika
Chilipaprika
paradicsomlé
Vöröshagyma
napraforgóolaj
Olivaolaj
Fokhagyma
Cukor
Kakukkfű
Rozmaring
Bazsalikom
Bors
Almaecet
babérlevél

Tápérték: 100 g

Energia286 kJ/69 kCal
Zsír5.44 g
amelyből telített zsírsavak0.57 g
Szénhidrát3.94 g
amelyből cukor0.01 g
Fehérje0.89 g
0.52 g
Élelmi rost g