• Kedves Kiflis! A mai ünnepnapon nincsen kiszállításunk, de holnaptól (11.02.) ismét a megszokott módon, emelt kapacitással üzemelünk. Várjuk ma is a rendelésedet és addig is békés ünnepet kívánunk!


     
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 1,5 kg csirkeszárny
  • 2 kanál chili szósz
  • 1 kanál cayenne b ors
  • 1 kanál ketchup
  • 1 kanál méz
  • 1 kanál lime lé
  • 1 kanál szójaszósz
  • 1 kanál Worchestershire szósz
  • 2 szál újhagyma
  • 1 dl édes chili szósz
  • 2 dl majonéz
  • 10 dkg kéksajt
  • 2 sárgarépa
  • 2 kaliforniai paprika
  • 1 kígyóuborka
  • Bors

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A szárnyakat pácoljuk be a chiliszószba, ketchupba, lime lébe, mézbe, szójaszószba, Worchestershire szószba legalább 3-4 órára, de mégjobb egy éjszakára.
  • 2A zöldégeket vágjuk hasábokra.
  • 3A kéksajtos majonézhez csak keverjük el a majonézt a sajttal.
  • 4A bepácolt szárnyakat 150 fokos sütőben süssük puhára, majd ha szeretjük kissé pirítsunk rá.
  • 5Tálaljuk a zöldséghasábokkal, kéksajtos majonézzel és frissen vágott újhagymával.
Tip
A marinált szárnyakat lisztbe, vagy zsemlemorzsába forgatva olajban is süthetjük. Ha nem szeretjük a szárnyat, csirkemell csíkokkal, vagy csirkecomb filével is működik.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK