• Kedves Kiflis! A mai ünnepnapon nincsen kiszállításunk, de holnaptól (11.02.) ismét a megszokott módon, emelt kapacitással üzemelünk. Várjuk ma is a rendelésedet és addig is békés ünnepet kívánunk!


     
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 8 szelet kovászos kenyér megpirítva
  • 50 dkg apró csiperke
  • 1 kisebb hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 szál újhagyma
  • 10 dkg cheddar reszelve
  • 1 kanál vaj
  • Friss kakukkfű
  • 1 kanál olivaolaj
  • Pár csepp balzsamecet
  • Bors

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A gombát tisztítsuk meg, de ne áztassuk vízben.
  • 2Vágjuk a gombafejeket szeletekre, vagy cikkekre.
  • 3A vajat és olíva olajat tegyük egy serpenyőben és dinszteljük meg az apróra vágott hagymát és zúzott fokhagymát.
  • 4Adjuk hozzá a gombát és sózzuk-borsozzuk, majd addig pároljuk, míg az összes levét el nem fővi.
  • 5Pár csepp balzsamecettel és friss kakukkfűvel ízesítsük.
  • 6A gombaragut halmozzuk a pirítósra és szórjuk meg bőven cheddarral.
  • 7Tegyük be grill alá, vagy forró sütőbe, míg a sajt ráolvad.
  • 8Tálaljuk frissen vágott újhagymával tálaljuk.
Tip
Vegyes gombákkal is elkészíthető. Kevés maradék sülthúst is keverhetünk a gombához. Bármilyen zöldfűszerrel megszórhatjuk. Cheddar helyett más karakteres sajt is megteszi.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK