Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only
Delivery

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 150 gramm köles
  • Egy közepes fej cékla
  • 1 fej édeskömény
  • 1 narancs
  • 3 darab retek
  • Fél avokádó
  • Fél konzervnyi csicseriborsó
  • 1 tk olívaolaj
  • 2 csipet só

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A kölest odatesszük főni 250-300 ml vízben: az alaposan, többször, meleg/forró vízben átöblített kölest körülbelül kétszeres mennyiségű, enyhén sós vízben kb. 15 alatt puhára főzzük.
  • 2Előkészítjük a zöldségeket: a céklát megpucoljuk, apróbb kockákra vágjuk és a lecsöpögtetett csicseriborsóval együtt egy sütőpapírral leterített tepsire helyezzük.
  • 3Az édesköményt is apróbb darabokra vágjuk és a cékla, csicseriborsó mellé helyezzük.
  • 4A zöldségeket meglocsoljuk kevés olívaolajjal, sózzuk és 180 fokra előmelegített sütőben 15-18 perc alatt megsütjük.
  • 5Amíg a zöldségek a sütőben megsülnek, megpucoljuk és cikkekre vágjuk a narancsot, vékony szeletekre a retkeket és felkockázzuk az avokádót is.
  • 6Ha minden alapanyag elkészült, összekeverjük a kölessel a sült és friss zöldségeket is.
Báder Gabka
Táplálkozási tanácsadóként, a gasztronómia iránt rajongóként és kisgyermekes anyukaként tudja, hogy egy egyszerű, de teljes értékű étel receptje mindig jól jön. Ha egészségtudatos ételeket keresel, itt megtalálod! Instagram: @_bgabka_

HOZZÁVALÓK