Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 10 dkg sonka, vagy füstölt tarja vékonyra szeletelve
  • 4 szelet kenyér, vagy kalács
  • Rukkola
  • Medvehagyma
  • Vegyes saláta
  • 5 dkg vaj
  • Petrezselyem
  • Snidling
  • 1 kanál ecetes torma
  • 1 kanál mustár
  • 1 dl olívaolaj
  • Bors

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD

  • Kenyér
  • Parmezán

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A krutonhoz kockázzuk fel a kenyeret vagy a kalácsot és kevés olívaolajon pirítsuk meg. Ha megpirult adjunk hozzá egy kanál vajat és azzal is pirítsuk össze.
  • 2Sózzuk, borsozzuk és szórjuk meg kedvünk szerint apróra vágott zöldfűszerekkel.
  • 3A vinegretthez keverjük össze a tormát és a mustárt, adjunk hozzá két kanál vizet és egy rúd mixerrel keverve csorgassuk hozzá az olajat.
  • 4Tálaljuk a salátát medvehagymával, vegyes salátalevelekkel, rukkolával, dresszinggel és a krutonokkal.
Tip
Olasz sonkát, esetleg coppa-t is használhatunk hozzá, de vékonyra szeletelt húsvéti sonkával is elkészíthető Ha szeretjük pár forgács Parmezánt is tehetünk rá
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD