Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only
Delivery

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK A PITÁHOZ

  • 140 g kelt tészta liszt
  • 130 g joghurt ( natúr vagy görög)

HOZZÁVALÓK A KARFIOLHOZ

  • 1 kisebb fej karfiol
  • Curry szósz

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD

  • Curry fűszer
  • Főzőtejszín

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1 A pita hozzávalóit (recept a videóban) összedolgoztam egy kis buciba, majd felosztottam egyenlő részekre. Nem kell aggódni, ha kicsit ragacsos marad a tészta, így is tökéletes lesz!
  • 2180 fokos sütőben mind a két oldalukat 7-7 percig sütöttem.
  • 3A karfiolt megtisztítottam, felvágtam és megmostam. Kevés olíva olajjal és fűszerekkel ízesítettem, aztán mehettek a sütőbe, nagyjából 20 perc alatt ropogósra pirultak.
  • 4Én most egy curryszósz alapot használtam a karfiolokra, ebben voltak még zöldségek (ti is nyugodtan adhattok még hozzá kedvetek szerint, ami van otthon a hűtőben), de főzőtejszínnel vagy joghurttal is elkészíthető a currys szósz, csak alap curry fűszer kell hozzá, amit én nemrég vettem itthonra, mert régóta szerettem volna hasonló receptet kipróbálni.
  • 5Valójában azért is szeretem ezt a receptet, mert nagyon különleges lesz a végeredmény, de egyáltalán nem kell túlgondolni az elkészítését. Nagyjából 30 perc alatt elkészül és a pitával kiegészítve nagyon laktató is lesz!
Wéner-Kovács Fanni - Anyabőrben blog @anyaborbenblog
3 gyermek anyukájaként nem sok lehetőségem van a konyhában sok időt tölteni, ezért igyekszem fél óra alatt elkészíthető recepteket elkészíteni, ami nem csak finom és egészséges, hanem egy nagycsalád számára is laktató!

HOZZÁVALÓK A PITÁHOZ

HOZZÁVALÓK A KARFIOLHOZ

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD