• Kedves Kiflis! A mai ünnepnapon nincsen kiszállításunk, de holnaptól (11.02.) ismét a megszokott módon, emelt kapacitással üzemelünk. Várjuk ma is a rendelésedet és addig is békés ünnepet kívánunk!


     
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 1,5 kg vegyes téli zöldség (répa, zeller, brokkoli, karalábé, póré, kelbimbó, paszternák, stb. ízlés szerint)
  • 40 dkg tofu
  • Néhány csepp citrom
  • Petrezselyemzöld
  • 1 kanál kókuszvirág szirup
  • 2 dl zöldség alaplé
  • 0,5 dl olivaolaj
  • Bors

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Tisztítsuk meg a zöldségeket és vágjuk őket falatnyi darabokra.
  • 2Sózzuk, borsozzuk, citromlével és kókuszsziruppal ízesítsük, majd a gyökérzöldségeket egy tepsiben süssük meg 180 fokon, 10-15 perc alatt.
  • 3Ha zöld zöldségeket is használunk, azokat blansírozzuk sós vízben és jeges vízben frissítsük.
  • 4Keverjük össze a zöldségeket zöldfűszerekkel, olívaolajjal és ízesítsük még, ha szükséges.
  • 5Tálaljuk újhullámos főzelékünket tofuval, vagy vegán sajttal.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK