Buy all ingredients right below the recipe
HOZZÁVALÓK
- 9 db csirkeszárny
- 1,5 kg burgonya
- 3 marék dió
- 1 doboz tejszín
- Agave szirup
- Tárkony
- Olaj
- Só
- Bors
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Ha van valamilyen ételérzékenységed , esetleg diétát követsz, kérünk téged, hogy a recept elkészítése előtt bizonyosodj meg a hozzávalók összetevőiről!
- 2Keverd össze a tárkonyt a sóval és a borssal, majd dörzsöld be ezzel a megmosott és szárazra törölt csirkeszárnyakat.
- 3A szárnyakat tedd kiolajozott tepsibe, és önts alá egy kevés vizet. Süsd egy óráig 190 fokos sütőben fólia alatt, majd utána fólia nélkül még 15 percig.
- 4Pirítsd meg a diót.
- 5A megsült csirkeszárnyak oldalait kend meg agave sziruppal, majd forgasd meg a dióban.
- 6A mártogatóshoz a megmaradt dióhoz adj laktózmentes tejszínt, agave szirupot és vizet, majd forrald fel és főzd készre.
- 7A burgonyákat pucolás után szeld vékonyra, olajban süsd ki, majd sózd meg.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!