5 ADAG
Buy all ingredients right below the recipe
HOZZÁVALÓK A PISKÓTÁHOZ
- 150 g gluténmentes liszt
- 100 g mandulaliszt
- 120 ml kávé
- 100 ml mandulatej
- 100 g eritrit
- 1 tk sütőpor
- 80 g kókuszolaj
- 1 csipet só
HOZZÁVALÓK A KRÉMHEZ
- 350 g tofu
- 60 g eritrit
- 400 g kókusztej
- 40 ml mandulatej
- 1 mk vaníliaaroma
HOZZÁVALÓK A RÉTEGEZÉSHEZ
- 120 ml kávé
- 2 ek kakaópor
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Ha van valamilyen ételérzékenységed , esetleg diétát követsz, kérünk téged, hogy a recept elkészítése előtt bizonyosodj meg a hozzávalók összetevőiről!
- 2A piskótához keverd el a gluténmentes lisztat, a mandulalisztet, a sót és a sütőport, majd add hizzá a folyékony kókuszolajat, a mandulatejet, a kávét, valamint az eritritet.
- 3Keverd össze a masszát, és öntsd sütőpapírral bélelt sütőtálba (kb. 18 x 18 cm), majd 180 fokra előmelegített, légkeveréses sütőben 30 perc alatt süsd készre.
- 4Zúzd le a tofut aprító- vagy turmixgépben, közben pedig add hozzá az eritritet, a kókusztejet, a mandulatejet és a vaníliaaromát.
- 5A kihűlt piskótát vágd szeletekre, mártsd meg a kávéba, és rétegezd poharakba a tofus krémmel úgy, hogy közben minden réteget megszórsz kakaóporral, ami természetesen végül a süti tetejére is mehet.
- 6Érdemes pár órát pihentetni fogyasztás előtt.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!