• Kedves Kiflis! 12.24-ig rendelésenként 48 féle terméket tudtok vásárolni, kiegészítésére 24 órával a szállítás előttig van lehetőség, hogy minden vásárlót ki tudjunk szolgálni. Köszönjük a megértést!

  • Itt a Kifli virtuális karácsonyi katalógusa! Telis-tele ajándékötletekkel, édességekkel és receptekkel!
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only
Delivery

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK A FÁNKOKHOZ

  • 10 dkg vaj
  • 5 tojás
  • 20 dkg liszt

HOZZÁVALÓK A VANÍILIÁS KRÉMHEZ

  • 2 csomag Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű
  • 5 dl tej
  • 5 dkg puha vaj
  • 2,5 dl tejszín
  • 1 púpos evőkanál porcukor
  • 1 csomag Dr. Oetker sütőpor vagy vanillincukor
  • SanLucar lime (ízlés szerint)
  • 3 ek cukor

HOZZÁVALÓK A KARAMELLKRÉMHEZ

  • 1 dl tejszín
  • 10 dkg cukor

HOZZÁVALÓK AZ ÖSSZEÁLLÍTÁSHOZ

  • 5 dkg cukor

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Forralj fel két deciliter vizet a felkockázott vajjal, majd folyamatos kevergetés mellett add hozzá a lisztet és főzd kis lángon addig, amíg be nem sűrűsödik.
  • 2Ha besűrűsödött, vedd le a tűzről, hagyd egy kis ideig hűlni, és egy habverővel egyesével dolgozd bele a tojásokat. A masszát töltsd ezután habzsákba.
  • 3Sütőpapírral fedett tepsire nyomj kicsi halmokat (azért legyenek kicsik, mert a sütés folyamán nagyon meg fognak nőni), és ezt rakd 180 fokos sütőbe. A hőmérsékletet csökkentsd pár perc elteltével és süsd meg a fánkokat.
  • 4A vaníiliás pudingporokból öt deciliter tejjel és három evőkanál kristálycukorral főzz sűrű pudingot, amit utána hagyj teljesen kihűlni.
  • 5Verj kemény habot a tejszínből a porcukorral és a vaníliás cukorral.
  • 6A kihűlt pudingot vegyítsd el a habosra kevert vajjal, majd forgasd hozzá a tejszínhabot is. Ízlés szerint tehetsz bele egy kis lime-ot is. Ha ez kész, kanalazd ezt egy hosszúcsövő habzsákba, és töltsd be vele a kihűlt fánkokat.
  • 7Karamellizálj 10 dkg cukrot, majd öntsd fel egy deciliter felforrósított tejszínnel. Ezt közepes lángon főzd sűrűre, utána pedig hagyd kihűlni.
  • 8 A tejszínes karamellkrémmel építs egy piramist a megtöltött fánkokból.
  • 9Végezetül karamellizálj 5 dkg kristálycukrot, picit hűtsd le, majd egy fakanál vagy villa segítségével húzz szálakat belőle, amikkel tekerd körbe a fánktornyot.
  • 10Azonnal tálald, mivel állás közben a krém felpuhítja a tésztát.
Konyhafőnök
Hajt a versenyszellem? Vagy csak ennél valami finomat? Készítsd a Konyhafőnök fogásait otthon is!

HOZZÁVALÓK A FÁNKOKHOZ

HOZZÁVALÓK A VANÍILIÁS KRÉMHEZ

HOZZÁVALÓK A KARAMELLKRÉMHEZ

HOZZÁVALÓK AZ ÖSSZEÁLLÍTÁSHOZ