• Kedves Kiflis! 12.24-ig rendelésenként 48 féle terméket tudtok vásárolni, kiegészítésére 24 órával a szállítás előttig van lehetőség, hogy minden vásárlót ki tudjunk szolgálni. Köszönjük a megértést!

  • Itt a Kifli virtuális karácsonyi katalógusa! Telis-tele ajándékötletekkel, édességekkel és receptekkel!
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only
Delivery

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 25 dkg bulgur
  • 40 dkg karfiol
  • 20 dkg brokkoli
  • 1 kaliforniai paprika
  • 1 hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • Néhány szép salátalevél
  • 1 citrom
  • 10 dkg reszelt parmezán
  • 10 dkg vaj
  • 2-3 liter alaplé
  • 10 dkg aszalt paradicsom
  • Friss petrezselyem
  • Friss snidling
  • 1 dl extra szűz olívaolaj
  • Bors

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD

  • Zöldségek
  • Quinoa
  • Kuszkusz
  • Köles
  • Hajdina

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A karfiolt és a brokkolit megsózott alaplében pár perc alatt ropogósra előfőzzük.
  • 2Az apróra vágott hagymát és zúzott fokhagymát kevés oldván és vajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a megmosott bulgurt és azzal is átforgatjuk.
  • 3Ezután felöntjük először 1 liter alap lével, ellenőrizzük a sósságát, lefedjük és puhára pároljuk.
  • 4Ha szükséges, az alaplevet pótoljuk főzés közben.
  • 5Az előfőzött brokkolit és a karfiolt kevés vajon megpirítjuk.
  • 6A kaliforniai paprikát apró kockára vágjuk, a zöldfűszereket is felaprítjuk.
  • 7A megpuhult bulgurt kevés citrommal, citromhéjjal és parmezánnal ízesítjük és a zöldségekkel tálaljuk.
Tip
Bármilyen zöldséget használhatunk. Bulgur helyett quinoával, hajdinával, kuszkusszal, vagy kölessel is elkészíthető.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD