• Kedves Kiflis! A mai ünnepnapon nincsen kiszállításunk, de holnaptól (11.02.) ismét a megszokott módon, emelt kapacitással üzemelünk. Várjuk ma is a rendelésedet és addig is békés ünnepet kívánunk!


     
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 7 db csirke felsőcomb
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 lilahagyma
  • 2 dl ketchup
  • 2 tk mustár
  • 2 ek worchester szósz
  • 2 ek almaecet
  • 1,5 dl alaplé
  • 2 ek barnacukor
  • 1 ek füstölt fűszerpaprika
  • 1 ek só
  • 1 mk őrölt tarkabors

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A lilahagymát apró kockára vágom, a fokhagymát lereszelem és egy öntöttvas lábosba (ha nincs lehet tepsi, vagy egy magasabb falú edény, serpenyő amit sütőben is lehet használni) a többi hozzávalóval együtt kikeverem.
  • 2Beleforgatom a szószba a csirkecombokat, befedem és 150 fokra előmelegített sütőben kb. 3 óra alatt készre sütöm.
  • 3A sütési idő sütőnként változhat és függ a combok méretétől is. Amikor már jó sűrű a szaft, a hús pedig leomlik a csontról, elkészült.
  • 4Az elkészült combokról leszedem a bőrt, kiszedem a csontokat és két villával cafatokra szedem a húst.
  • 5Ízlés szerint friss zsemlében vagy kenyérszeleteken, salátával kínálom.
  • 6Jól illik hozzá ropogtatni valónak cikkekre vágott piros alma és burgonyachips.
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK