Buy all ingredients right below the recipe
HOZZÁVALÓK
- 5 dkg vaj
- 15 dkg magas kakaótartalmú étcsokoládé
- 15 dkg zabkeksz
- 6 dkg mandula
- 6 dkg pisztácia
- 1 narancs reszelt héja
- 2 ek cukrozatlan holland kakaópor
- 1 ek rum
- 2 ek kávé
- Ízlés szerint porcukor
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
ELKÉSZÍTÉS
- 1A vajat a kockára tördelt étcsokoládéval együtt, gőz fölött megolvasztom.
- 2Egy tálba teszem a tetszőleges méretűre aprított zabkekszet, a mandulát, a pisztáciát, a reszelt narancshéjat, a kakaóport, a rumot, a kávét, ráöntöm az olvasztott csokoládét és alaposan összeforgatom.
- 3Egy folpackot kiterítek, ráhalmozom a csokolédés masszát, feltekerem, formázom és min egy órára hűtőbe teszem, de az sem árt neki, ha egy egész éjszakát pihen.
- 4Szeletelés előtt megszórom az egész rudat porcukorral.
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!