• Kedves Kiflis! 12.24-ig rendelésenként 48 féle terméket tudtok vásárolni, kiegészítésére 24 órával a szállítás előttig van lehetőség, hogy minden vásárlót ki tudjunk szolgálni. Köszönjük a megértést!

  • Itt a Kifli virtuális karácsonyi katalógusa! Telis-tele ajándékötletekkel, édességekkel és receptekkel!
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only
Delivery

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 80 dkg Gallfood pulykamell, 4 egyenlő steak-re vágva
  • 10 dkg pármai sonka vékonyra szeletelve
  • Rege Tormás céklasaláta
  • 40 dkg cukkini
  • 30 dkg padlizsán
  • 20 dkg kápia paprika
  • 20 dkg vöröshagyma
  • 1 dl olivaolaj
  • Bors
  • Friss kakukkfű
  • Friss rozmaring
  • 4 gerezd fokhagyma

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD

  • Csirkemell
  • Sertésszűz
  • Fehér húsú hal
  • Zöldségek
  • Érlelt sonka

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A pulyka steakeket 2 órára, 10 dkg só és 2 liter víz keverékébe áztatjuk, majd letörölgetjük és beletekerjük a sonkaszeletekbe.
  • 2A zöldségeket felkockázzuk és olíva olajon megdinszteljük őket, sózzuk, borsozzuk és friss zöldfűszerekkel, valamint zúzott fokhagymával ízesítjük.
  • 3A göngyölt pulykamelleket kevés olajon körbesütjük, majd 10-15 percre 160-180 fokos sütőbe tesszük, ezután 10 percig meleg helyen pihentetjük.
  • 4Az olíván párolt zöldségekkel tálaljuk.
Tip
Pulyka helyett csirkemellel, vagy akár sertés szűzzel is elkészíthetjük, de fehér húsú hallal is jól működik. A zöldségeket kedvünk szerint variálhatjuk. Pármai sonka helyett bármilyen érlelt sonka megfelel.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD