• Kedves Kiflis! 12.24-ig rendelésenként 48 féle terméket tudtok vásárolni, kiegészítésére 24 órával a szállítás előttig van lehetőség, hogy minden vásárlót ki tudjunk szolgálni. Köszönjük a megértést!

  • Itt a Kifli virtuális karácsonyi katalógusa! Telis-tele ajándékötletekkel, édességekkel és receptekkel!
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only
Delivery

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 2 db sertéscsülök, csontozva
  • 2 tk őrölt fűszerkömény
  • 80 dkg savanyúkáposzta
  • 2 fej vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2 db babérlevél
  • 8 szem borókabogyó
  • 2 tk egész fűszerkömény
  • Aprított petrezselyemzöld
  • Ízlés szerint őrölt tarkabors
  • Ízlés szerint só

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A csülköt sózzuk, borsozzuk, megszórjuk őrölt fűszerköménnyel.
  • 2A savanyúkáposztát tepsibe tesszük, hozzáadjuk a felszeletelt vörös- és fokhagymát, a babérlevelet, a borókabogyót, az egész köményt, a petrezselyemzöldet, borsot, alaposan összekeverjük, majd a tetejére pakoljuk a befűszerezett csülköket, felöntjuk 0,5-1 dl vízzel, lefedjük és 200 fokra előmelegített sütőben kb. 120 perc alatt puhára sütjük.
  • 3A sütési idő sütőnként változhat és függ a csülkök méretétől is. A cél, hogy a hús, finom, omlós legyen.
  • 4Amikor a hús megpuhult, levesszük a takarást, megfordítjuk, hogy a bőrös részük legyen felfele és grill fokozaton (ha nincs akkor magasabb hőmérsékleten) ropogósra pirítjuk.
  • 5Ha megsült a hús, nagyobb kockára vágjuk, összeforgatjuk a savanyúkáposztával, megszórjuk frissen aprított petrezselyemzölddel és forrón kínáljuk.
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK