• Kedves Kiflis! 12.24-ig rendelésenként 48 féle terméket tudtok vásárolni, kiegészítésére 24 órával a szállítás előttig van lehetőség, hogy minden vásárlót ki tudjunk szolgálni. Köszönjük a megértést!

  • Itt a Kifli virtuális karácsonyi katalógusa! Telis-tele ajándékötletekkel, édességekkel és receptekkel!
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only
Delivery

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 650 g csirkemell
  • 3 tojás
  • 200 g kukoricapehely
  • 200 g rizsliszt
  • 1 nagy narancs
  • 4 ág kakukkfű
  • Egy marék petrezselyem
  • Egy kis csomag metélőhagyma
  • 250 g zsírszegény túró
  • Napraforgóolaj
  • Bors

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Melegítsd elő a sütőt 200°C-ra légkeveréses fokozaton. Mosd meg a húst és vágd vékony szeletekre. Sózd és borsozd őket. Aprítsd fel a zöldfűszereket és válaszd szét két adagra. Facsard ki a narancs levét.
  • 2Az egyik adag aprított zöldfűszert keverd össze a túróval és 8 evőkanál narancslével. Sózd és borsozd, keverd simára a mártást, majd pedig tedd be a hűtőbe.
  • 3Keverd össze a maradék narancslét és a zöldfűszereket, majd ezzel dörzsöld be a húst. Hagyd pácolódni a hűtőben egy órát, vagy kezdd el így elkészíteni a húst.
  • 4Az előkészített húst forgasd bele rizslisztbe, majd a felvert tojásba, végül a kicsit összetört kukoricapehelybe. Helyezd a szeleteket egy sütőpapírral bélelt tepsibe és locsold meg őket olajjal. A hús méretétől függően süsd 35-45 percig. Sütés közben fordítsd meg a húst. A narancsos mártással tálald.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK