• Kedves Kiflis! 12.24-ig rendelésenként 48 féle terméket tudtok vásárolni, kiegészítésére 24 órával a szállítás előttig van lehetőség, hogy minden vásárlót ki tudjunk szolgálni. Köszönjük a megértést!

  • Itt a Kifli virtuális karácsonyi katalógusa! Telis-tele ajándékötletekkel, édességekkel és receptekkel!
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only
Delivery

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 4 nagy édesburgonya
  • Kelkáposzta (kb. 200 g)
  • 1 csomag feta sajt
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • Bors

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Alaposan mosd meg az édesburgonyát meleg vízben és szárítsd meg. Szúrd meg villával több helyen, majd tedd sütőpapírral bélelt tepsire. Süsd puhára 200°C-on, kb. 45 perc alatt.
  • 2Közben vágd apróra a káposztát, a fetát pedig villával törd össze. Tedd őket egy tálba és 2 evőkanál olívaolajjal keverd össze.
  • 3Vedd ki a készre sült édesburgonyát a sütőből, majd vágd le mindegyiknek a tetejét és kanalazd ki a belsejét. Tedd a kikanalazott részt a fetás keverékhez, keverd el újra, majd sózd és borsozd.
  • 4Töltsd meg ezzel a keverékkel a kikapart burgonyákat, majd süsd újra kb. 10 percig.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK