2 ADAG
Buy all ingredients right below the recipe
HOZZÁVALÓK
- 4 szelet rozskenyér
- 50 g vaj
- 200 g savanyúkáposzta
- 200 g marhasonka
- 4 szelet sajt
HOZZÁVALÓK AZ OROSZ ÖNTETHEZ
- 100 g majonéz
- 1,5 evőkanál ketchup
- 1 evőkanál reszelt torma
- 1 evőkanál Worcestershire szósz
- 1 teáskanál cukor
- Egy csipet édes pirospaprika
- Só
- Őrölt bors
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
AZ OROSZ ÖNTET ELKÉSZÍTÉSE
- 1Az öntethez szükséges hozzávalókat alaposan keverd össze, majd ízlés szerint adj hozzá sót és borsot.
A SZENDVICS ELKÉSZÍTÉSE
- 1A kenyér egyik oldalát kend meg a vajjal, a másik oldalát pedig az öntettel. Az öntettel megkent oldalra tegyél 2 szelet sajtot, a sonka és a káposzta felét és locsold meg a maradék öntettel. Fedd le egy szelet kenyérrel vajas oldalával felfelé. Készítsd el ugyanígy a másik szendvicset.
- 2Egy serpenyőben (vagy grillen) süsd meg a szendvicseket mindkét oldalon, amíg a kenyér aranysárgára nem pirul, a sajt pedig kellően megolvad.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!