• Kedves Kiflis! 12.24-ig rendelésenként 48 féle terméket tudtok vásárolni, kiegészítésére 24 órával a szállítás előttig van lehetőség, hogy minden vásárlót ki tudjunk szolgálni. Köszönjük a megértést!

  • Itt a Kifli virtuális karácsonyi katalógusa! Telis-tele ajándékötletekkel, édességekkel és receptekkel!
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only
Delivery

Cart

8 SZELET

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 150 g vaj
  • 180 g cukor
  • 1 evőkanál vaníliakivonat
  • 4 tojás
  • 8 g sütőpor
  • 4 g szódabikarbóna
  • 1 teáskanál fahéj
  • 1 kávéskanál gyömbér
  • csipet só
  • 250 g liszt
  • 100 ml olaj
  • 300 g sárgarépa
  • 50 g mandula

HOZZÁVALÓK A KRÉMHEZ

  • 200 g porcukor
  • 120 g vaj
  • 1 teáskanál citromlé
  • 500 g mascarpone

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A vajat a cukorral habosítsd ki és keverd hozzá a vaníliakivonatot. Egyenként add hozzá a tojásokat, majd alaposan dolgozd el. Add hozzá a sütőport, a szódabikarbónát, a fahéjat, a gyömbért, a sót és a lisztet.
  • 2Amikor szép krémes, csomómentes a tészta, keverd hozzá a meghámozott és nagylyukú sajtreszelőn lereszelt sárgarépát és az összetört mandulát.
  • 3Kisméretű, sütőpapírral bélelt tortaformában, 175 fokra előmelegített sütőben, két adagban süsd meg a tésztát, majd hagyd kihűlni.
  • 4A krémhez habosítsd fel a vajat a cukorral és a citromlével, majd egy szilikonlapáttal forgasd bele a mascarponét.
  • 5Vágd ketté a tortákat, majd mindegyik réteg közé kenj a krémből. A maradék krémmel vond be a külsejét.
  • 6Ízlés szerint díszítsd mandulával és répaszeletekkel.

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

  • 1Elkészítési idő: 20 perc + sütési idő
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK

HOZZÁVALÓK A KRÉMHEZ