• Kedves Kiflis! 12.24-ig rendelésenként 48 féle terméket tudtok vásárolni, kiegészítésére 24 órával a szállítás előttig van lehetőség, hogy minden vásárlót ki tudjunk szolgálni. Köszönjük a megértést!

  • Itt a Kifli virtuális karácsonyi katalógusa! Telis-tele ajándékötletekkel, édességekkel és receptekkel!
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only
Delivery

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK A TÉSZTÁHOZ

  • 250 g fehér csiperkegomba
  • 250 g barna csiperkegomba
  • 3 szál újhagyma
  • 200 g rigatoni száraztészta
  • 2 dl főzőtejszín
  • 100 g reszelt parmezán sajt
  • 100 g reszelt gouda sajt
  • Olívaolaj
  • Frissen őrölt tarkabors
  • Petrezselyemzöld

HOZZÁVALÓK A HALHOZ

  • Két szelet vörös tonhal
  • 4 gerezd citrom
  • Frissen őrölt tarkabors
  • Olívaolaj

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Főzd meg a tésztát a csomagoláson jelzettek szerint.
  • 2Mosd meg a gombát, papírtörlővel töröld szárazra és vágd tetszőleges méretűre, majd az aprított hagymával olívaolajon pirítsd meg.
  • 3Amikor a gomba szép aranysárgára pirult, sózd meg, add hozzá a tészta főzővizét, a kifőtt tésztát, a tejszínt, a reszelt sajtot, az aprított petrezselyemzöldet, majd forgasd össze, rottyants egyet rajta és el is készült.
  • 4Felhevített olívaolajon a halszeletek mindkét oldalát süsd meg, oldalanként 1-1,5 perc alatt. Sütés közben add hozzá a citromgerezdeket is. Csak a legvégén sózd és borsozd, majd a tejszínes-gombás rigatonival, pici olívaolajjal meglocsolva tálald.

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

  • 1Elkészítési idő: 30 perc
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK A TÉSZTÁHOZ

HOZZÁVALÓK A HALHOZ