
Le Veneziane
Le Veneziane Gnocchi with potatoes 2x250g
500 gDelivery within 90 minutes
please contact customer support for the exact information
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Le Veneziane Gnocchi burgonyás
Gluténmentes burgonyás gnocchi
Elkészítési javaslat
A csomag tartalmát forrásban lévő sós vízbe öntjük és miután a gombócok feljönnek a víz tetejére, 1-2 percig tovább főzzük, majd leszűrjük és tálaljuk.
Termelői információ
A Molina di Ferro termelőtől, a Le Veneziane gluténmentes, nem GMO tésztából származik az elnevezése. Veneto, Olaszország kukorica fővárosa. Kifejezetten a glutén intoleranciájú személyek számára készült, ennek a tésztanak az íze és textúrája megfékezi az összes sztereotípiát, és így ízletes tésztát készíthetsz. Próbáld ki magad és élvezd!
Tárolás
Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó.
Forgalmazó
FCB Hungary Zrt.
1028 Budapest, Hidegkúti út 90/B.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Composition
rehidratált burgonya | 70 % |
víz | |
Burgonya pehely | |
Emulgeálószer | |
zsírsavak mono és digliceridjei | |
aromák | |
Kukoricaliszt | |
Burgonyakeményítő | |
Rizsliszt | |
Só | |
Savanyúságot szabályozó anyag | |
E270 - Tejsav | |
Tartósítószer | |
E200 - Szorbinsav | |
Aroma |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 651 kJ/153 kCal |
Fats | 0.33 g |
including saturated fatty acids | 0.06 g |
Carbohydrates | 34.49 g |
including sugars | 0.23 g |
Protein | 2.1 g |
Salt | 2.08 g |
Fibre | 1.48 g |