
Rozmár
Fagyasztott liba bőrös háj
1,000 gDelivery within 90 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Fagyasztott, hízott liba bőrös háj
Fagyasztott, tisztított, vákuumfóliázott nyers liba bőrös háj.
Felhasználás
Kiengedés és felbontás után, ízlés szerint fűszerezve süsd.
Libatepertő házilag
Hozzávalók
- 1.5 kg libaháj (bőrös)
- 1 ek tej
- 2 közepes fej lilahagyma (a tálaláshoz)
Elkészítés
- A libahájat tisztítsd meg a bennemaradt kotutól, apró pihéktől.
- Kockázd fel 2-3 cm-es darabokra.
- 2,5-3 literes lábosban közepes tűzön kb. 30 perc alatt süsd ki.
- Önts bele 1 evőkanálnyi tejet és még 5 percig fedő alatt süsd.
- Szűrd le a zsírt.
- A tepertőt egy serpenyőben zsír nélkül kb. 5 perc alatt sötét pirosra pirítsd.
- Szedd ki törlőkendőre, hogy a felesleges zsír leitatódjék.
Tárolás
Fagyasztva, -18°C-on vagy annál alacsonyabb hőmérsékleten tárolandó.
Forgalmazó
Integrál Zrt.
Kiskunfélegyháza, Csongrádi út 101.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Composition
libaháj |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 3765 kJ/900 kCal |
Fats | 99.8 g |
including saturated fatty acids | 27.7 g |
Carbohydrates | 0 g |
including sugars | 0 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0 g |
Fibre | 0 g |