Get exclusive benefits after your first order:

Delivery from 90 minutes

14 days free delivery

100% satisfaction guarantee

Budapest area

Delivery

Cart

Jumel

Caramell syrup

275 g
New
HUF 1,799 HUF 6,542 /kg

Delivery within 90 minutes

50+ customers have in favorites

Country: Spain,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Jumel Karamell szirup

Karamell szirup. Fagylalt, palacsinta, torta, sütemény, kávé, turmix díszítésére, ízesítésére, készítéséhez kiválóan, könnyen használható.

Forgalmazói információ

Cégük 2008-ban alakult, 100%-ban magyar családi tulajdonban van. Minőségi élelmiszerek magyarországi forgalmazásával foglalkoznak, melyhez a megfelelő hátteret tulajdonosaik és munkatársaik mintegy 25 éves, az élelmiszer-kereskedelemben és –iparban szerzett szakmai tapasztalata jelenti. Arra törekednek, hogy egészséges ételek elkészítésére alkalmas alapanyagokhoz juttassák mindazokat, akik életmódváltás miatt vagy egyszerű elhatározásból az egészségüket helyezik a fókuszba. A mediterrán konyha termékei megfelelnek ennek a kívánalomnak.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen, felbontás után hűtőben tárolandó. Felbontás után fejjel lefelé tartva, 6 hónapon belül fogyasztandó.

Forgalmazó

Tanner Trade Kereskedelmi és Tanácsadó Kft.
1182 Budapest
Abrudbánya utca 4/a


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Composition

Cukor
Glükóz- és fruktózszirup
víz
Aromás karamell
Színezék
E150a - Karamell
Tartósítószer
E202 - Káliumszorbát
sav
E330 - Citromsav

Nutritional values per 100 g

Energy value1402 kJ/330 kCal
Fats0 g
including saturated fatty acids0 g
Carbohydrates82 g
including sugars66 g
Protein g
Salt0 g
Fibre0 g

customer support contacts

  • Text loading

    Text loading

  • Text loading

    Text loading

Text loading

Text loading

To change your cookie settings click here.

English