Hipp Babysanft Mosakodóhab

250 ml
2 199 Ft 8 796 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

50+ vásárló kedvence

Származási ország: Svájc,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Hipp Babysanft Mosakodóhab

A krémes hab kíméletesen tisztítja a baba arcát és kezét. Gyengéd bőrápolás biomandula-kivonattal. Szappanmentes, szemkímélő, pH-bőrsemleges, utántölthető. 0% mikroműanyag, paraffinolaj, illóolaj . Bőrgyógyászatilag tesztelt. Felhasználható: a felnyitás után 12 hónapig. A lenyelhető részek miatt fennálló fulladásveszély elkerülése érdekében ne adja 3 évesnél fiatalabb gyermek kezébe.

  • Gyengéd ápolás érzékeny bőrre
  • Biomandula értékes összetevőivel
  • 0% parabének és ásványi olaj
  • Biológiailag lebomló recept
  • A csomagolás újrahasznosítható

A HiPPről

A HiPP vállalat már több, mint 60 éve képviseli a természet, az ember és a gazdaság egymással összhangban történő tudatos kezelését. A biológiai gazdálkodás úttörőjeként Claus Hipp komoly meggyőző munkát folytatott. Ma a HiPP vállalat a bioalapanyagok legnagyobb feldolgozója világszerte.

Tárolás

18-25 ° C között. Felhasználható: a felnyitás után 12 hónapig.

Forgalmazó

Hipp Termelő és Kereskedelmi Kft.
9167 Hanságliget, Hipp utca 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Lauroyl Glutamate, Glycerin, Citric Acid, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Panthenol, Allantoin, Tocopherol, Propylene Glycol, Glyceryl Oleate, Guar Hydroxypropyl trimonium Chloride, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Denatonium, Benzoate, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Parfum.