Nivea

NIVEA BABY My First Cream Univerzális Krém

75 ml
1 299 Ft 17 320 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárló kedvence

Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

NIVEA BABY My First Cream Univerzális Krém

A kisgyermek életének első napjaitól kezdve a lehető legjobban szeretnél vigyázni a finom bőrére? A legjobb választás a Nivea Baby My First Cream  “Az első krémem” csodálatos készítménye.

Ez a legmegfelelőbb kozmetika, hogy megvédd gyermeked a káros külső tényezőkkel szemben. Speciális receptje támogatja a bőr természetes védőgátját. Az enyhén krémes állag gyors felvitelt tesz lehetővé, és azonnal felszívódik, nem okozva kellemetlenséget, és nem hagyva zsíros réteget a felületen. A készítmény összetételét úgy fejlesztették ki, hogy biztosítsa a gyermekek és csecsemők teljes mértékben nem fejlett bőrének a legnagyobb toleranciáját. A kozmetikum nem tartalmaz etil-alkoholt. 

A márkáról

NIVEA kivételes arcápolókat és testápolókat biztosít több mint 100 éve. A NIVEA a közelség, a bizalom és a megbízhatóság jelképe. A vásárlók szavazatai alapján 2013-ban 12 országban a NIVEA lett a legmegbízhatóbb kozmetikai márka. A NIVEA portfóliójában nemcsak arcápoló termékeket és dezodorokat találunk, de minőségi hajápolókat és testápolókat, illetve babatermékeket is.

Nivea krém a hamburgi Beiersdorf AG nemzetközi német konszern első szépségápolási termékvonalának a tagja. 1911 decemberében került bevezetésre. A krém megalkotói Isaak Lifschütz vegyész, Paul Unna bőrgyógyász és Oskar Troplowitz gyógyszerész, a cégtulajdonos pedig Beiersdorf. Vizet, olajat, glicerint, citromsavar és egy új összetevőt használtak, ami az eucerin volt, amely addig nem látott dolgot tett lehetővé. Képes ugyanis arra, hogy segítségével a víz és az olaj hosszan tartó stabil bázist alkosson, aminek a végeredménye a krém. Az így született termék a latinból származó Nivea nevet kapta, aminek a jelentése hófehér.

A következő évek során a NIVEA kutatásai számos fejlődést eredményeztek bőrápolás terén, ami manapság már számunkra természetes. Az arckrém, a testápoló, a napozókrém, az alkoholmentes borotválkozás utáni készítmények, a pumpás spray-k, az arcápolók érett bőrre, a Q10-koenzim tartalmú ránctalanítók – mindezt a NIVEA vezette be. 

NIVEA ismeri a bőrt és annak igényeit. Olyan termékeket állít elő, amelyek tisztítják, táplálják és védik a bőrt, valamint pontosan azt nyújtják neki, amire szüksége van, ez pedig nem más, mint a pihe-puha ápolás, aminek köszönhetően bőre sima, rugalmas és gyönyörűen ragyogó lesz.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Beiersdorf Kft.
1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 3.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.