Chef Gomba

Chef Gomba Szeletelt barna csiperke 250g

250 g
799 Ft 3 196 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

90+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Chef Gomba Szeletelt barna csiperke 250g

A fehér csiperkegomba rokona. Nem csak a kalap színében van eltérés, hanem ízükben is, a barna csiperkegomba intenzívebb, karakteresebb, kissé krémesebb, ezért is hívják más néven krémgombának. Ízében közelebb áll a vad csiperkéhez. Ennek is köszönhetők az egyedülállóan gazdag ízek, illatok és aromák.

Termelői információ

Mutsy Árpád 1992-ben alapította a Bio-Fungi családi vállalkozást, ahol modern, felszíni házakban mára 40.000 négyzetméteren termesztenek különböző gombaféléket. ChefGomba márkanév alatt megtalálható a fehér és barna csiperke, laskagomba, valamint olyan egzotikus gombafélék, mint az ördögszekér laskagomba és a shiitake.”

Felhasználás

Felhasználás előtt folyó víz alatt mossa meg! Pizzára, gomba szószokba, salátákba, ragukba. Főzéshez, sütéshez előkészített szeletelt termékek, amellyel időt, energiát is spórol! Ínyenceknek való igazi különlegesség. Legfinomabb grillezve.

Tárolás

Hűtve tárolandó +10 °C alatt.

Forgalmazó

Biofungi kft.
H-2364 Ócsa, Külterület, Hrsz. 0175/9


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.