Chef Gomba

Chef Gomba Szeletelt csiperkegomba 300g

300 g
749 Ft 2 497 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Chef Gomba Szeletelt csiperkegomba 300g

A fehér csiperkegomba a termesztett gombafélék legnagyobb arányát képezi. A világ gombatermesztése kg 8 millió tonna, ennek 75-80%-a csiperkegomba. Világszerte a legnépszerűbb és legkönnyebben elérhető gombaféle. A kalap és a tönk is fogyasztható, azaz nem képződik konyhai hulladék.

Termelői információ

Mutsy Árpád 1992-ben alapította a Bio-Fungi családi vállalkozást, ahol modern, felszíni házakban mára 40.000 négyzetméteren termesztenek különböző gombaféléket. ChefGomba márkanév alatt megtalálható a fehér és barna csiperke, laskagomba, valamint olyan egzotikus gombafélék, mint az ördögszekér laskagomba és a shiitake.”

Felhasználás

Felhasználás előtt folyó víz alatt mossa meg! Pizzára, gomba szószokba, salátákba, ragukba. Főzéshez, sütéshez előkészített szeletelt termékek, amellyel időt, energiát is spórol! Lehet önálló étel, mint a grillezett vagy töltött gombafejek, de remek kiegészítője húsoknak, zöldségeknek és kiváló salátákba is.

Tárolás

Hűtve tárolandó +10 °C alatt.

Forgalmazó

Biofungi kft.
H-2364 Ócsa, Külterület, Hrsz. 0175/9


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.