La Quinta

Suckling pig leg pre cooked

500 g
Currently sold out
Send an e-mail when it's back in stock
Show similar from category »
Country: Spain,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Előfőzött malaccomb

A Tabladillot 2017 óta a Nemzetközi Ízintézet évről évre a legmagasabb pontszámmal jutalmazza, és 2 Kristály díjat nyert a piacra dobásával. A termék része az Alimentos de España Awards családnak, továbbá más jelentős innovációs díjakat is elnyert.

Hűtött, előfőzött növendék malac sonka, vákuumcsomagolva.
Imádni fogod ezt a növendék malac sonkát. Egy húsos és szuper szaftos darab, mely elősütött, sütőben készíthető növendék malac ízét hordozza. Mivel elősütött, csak fel kell melegítened maximum 50 percig, és máris kész. Több mint 50 éve a Tabladillo cég kizárólag Segovia tartományból, Spanyolországból származó malacokat vásárol és nevel, ezzel világszerte híressé téve a finom növendék malacot, ami most a te konyhádba is elér.

Elkészítési javaslat

 A sült malacsonka elkészítése egyszerű: vegye ki a hűtőből kb. 30 perccel sütés előtt, nyissa ki a műanyag edényt, helyezze a malacot egy tepsire, adjon hozzá vizet, majd süssük 220 fokra előmelegített sütőben 45-50 percig. Az utolsó percekben használhatja a grill üzemmódot a ropogós bőrért.

Termelői információ

A Cochinillo Tabladillo 1968-ban alapított vállalat, amely hagyomány és modernitás keveréke. A család által vezetett vállalkozás a kivételes minőség és íz szinonimájává vált. A vállalat története Sorozoba vezetett, és az évtizedek során az erőfeszítés, a kitartás és a kemény munka értékeivel épült fel. A Tabladillo ma az "El Cochinillo" egyedi malacának globalizálására összpontosít, fenntartva egy páratlan gasztronómiai örökséget.

Tárolás

Hűtve tárolandó 0-4°C között. Felbontást követően 24 órán belül fogyasztandó.

Forgalmazó

Paraje de los Barreros 19
40122 Tabladillo – Segovia.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Durability

Average durability from the time of delivery: 33 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 30 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Sertéshús

Nutritional values per 100 g

Energy value803 kJ/192 kCal
Fats11 g
including saturated fatty acids4.6 g
Carbohydrates0.9 g
including sugars0.9 g
Protein22 g
Salt0.73 g
Fibre g